Voorkomen dat jij de dupe wordt van je eigen succes? Dat kan!

In 9 Pilaren, het e-book vertel ik je meer over de methodiek de Get it together gebruikt en die je veelvuldig zal terugvinden. Elke pilaar staat voor een ander onderdeel dat op wat voor manier dan ook invloed heeft op jou en je onderneming. Alle pilaren worden in dit e-book besproken.

 

Het e-book geeft je de eerste handvatten als jij de dupe dreigt te worden van jouw eigen succes. Met de eerste tips kun je zelf aan de slag om orde op zaken te stellen. Ook vind je in dit e-book een klein overzicht op welke wijze ik jou hierin kan ondersteunen of coachen. Je kunt in ieder geval zelf starten met dit e-book!

Volledige uitleg en gratis tips.

Mijn naam is Lindsay Arts, jouw persoonlijk adviseur.

Met Get it together help ik ondernemers die de dupe dreigen te worden van hun eigen succes. Hoe? Door deze ondernemers te ondersteunen en coachen. Aan de hand van mijn eigen methodiek kijk ik samen met hen om niet de dupe te zijn van hun succes. Met systemen die vóór hen werken. Met mijn planner. Met de 1-op-1 sessies. Met 1-op-1 trajecten. En dus ook met dit e-book.

 

 

In 2005 werd ik zelf aangereden en mijn leverde veranderde in één klap. Van voor het ongeluk kan ik mij niets meer herinneren, na het ongeluk moest ik leren leven én plannen met hersenletsel. Optimaliseren, automatiseren en plannen werden voor mij een redmiddel om te kunnen doen wat ik wilde. Het werd een tweede natuur. Met die kennis kan ik nu anderen helpen.

Yes, ik wil dit e-book!