Aanbod

JIJ BENT KLAAR VOOR DE VOLGENDE STAP.

Yes! Jij wilt verder aan de slag. Of beter gezegd, jij wilt niet langer de dupe zijn van je eigen onderneming. Hieronder vind je de diensten die Get it together aanbied.

Business support

Businness
support

Geen overzicht. Een mailbox die je niet bijgewerkt krijgt. Het ontbreken van uitgedachte cyclus die jouw klant of opdrachtgever doorloopt. Duizend ideeën op de plank, maar geen tijd om deze uit te werken. Geen ruimte om in te spelen op wat er op dat moment gebeurt bij jouw klanten. Wij begrijpen je.

3

Strategie
sessie

Heb je behoefte aan meer structuur en overzicht? Heb je een nieuw idee voor je bedrijf, maar geen idee hoe je dit aan moet pakken? Wil je het gebruik van systemen optimaliseren, maar geen idee wat daar allemaal bij komt kijken? Of wil jij je aanbod veranderen en twijfel je hoe je dit op papier gaat zetten?

Aanbod business support

Communicatie
masterclass

Communiceren doen we de hele dag door. Zelf als we slapen. Non-verbaal communiceer je immers dat je slaapt. Doordat we dit de hele dag door doen, ben jij je wellicht niet bewust dat je hier veel invloed op hebt. Als er één ding een gegeven is, is dit het volgende. Communicatie geeft je het overzicht om je werk goed te doen.