Business support actie

UITBESTEDEN KUN JE LEREN

Je wilt werkzaamheden gaan uitbesteden of je werkcyclus beter in kaart brengen. Maar een strippenkaart is nog een stap te vroeg. Dan kan de business support actie iets voor jou zijn.

Dit is voor jou dé oplossing als: (opsomming met vinkjes)

  • Je wel aan de slag wilt, maar nog niet weet hoe
  • Je behoefte hebt aan structuur
  • Een betere planning wilt
  • Een inschatting wilt krijgen hoe snel uren op gaan
  • Het fijner vindt om eerste maandelijks facturen te ontvangen
  • De eerste een maand wilt uitproberen.

We gaan samen een maand aan de slag. Daarna ontvang je een factuur met een overzicht van gewerkte uren. Er wordt gewerkt op basis van een uurtarief van €60,- excl. btw.

 

De voorwaarden van de actie lees je hier.

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in!

Maar wie is nu jouw business supporter?

Goed dat je het vraagt. Mijn naam is Lindsay en de meeste klanten noemen mij ook wel een zakelijk vliegende keep. Maar ik ben natuurlijk meer dan dat. Als ik niet bezig ben met mijn bedrijf runnen kun je mij regelmatig in de sportschool of in het zwembad vinden. Ook kun je mij blij maken met een boek van Loes den Hollander of mij een nieuwe creatieve hobby laten proberen. Oh, en wat de meeste mensen niet verwachten, ik ben een tikkeltje chaotisch, maar ook dat went wel hoor.

 

Nog steeds nieuwsgierig?