Business support

HET IS DÉ TIJD OM DINGEN ANDERS TE DOEN

Business support

Geen overzicht. Een mailbox die je niet bijgewerkt krijgt. Het ontbreken van uitgedachte cyclus die jouw klant of opdrachtgever doorloopt. Duizend ideeën op de plank, maar geen tijd om deze uit te werken. Geen ruimte om in te spelen op wat er op dat moment gebeurt bij jouw klanten. Wij begrijpen je.

Let’s get it together!

Laten we samen bouwen naar een succesvol bedrijf waar overzicht is. Klanten tijdig antwoord krijgen. Je geen stress ervaart als er een nieuwe opdracht of order binnenkomt. Jij kunt vertrouwen op je bedrijf, omdat je weet wat de volgende stap van jouw klant gaat zijn. En jij met een gerust hart je laptop dichtklapt naar een werkdag, omdat je weet dat er morgen nog steeds dezelfde rust is.

Get it together helpt jou door middel van business support. Hierbij kun je denken aan:

  • Inrichting van systemen zoals Office 365Moneybird of mijn favoriet Bunni!
  • Projectplanning en/of management
  • Strategiesessie
  • Opstellen en verwerken van offertes en/of facturen
  • Beschrijven van werkcyclus
  • Bijwerken en beantwoorden van mail
  • Communicatie met opdrachtgevers, zowel per mail als telefonisch
  • Bestellingen plaatsen in opdracht
  • Verwerken van klachten
  • Bijhouden van Mailblue

Plan vrijblijvend een kennismakingsgesprek in!

De meeste werkzaamheden worden gedaan volgens onderstaande pakketten:

Small

3 uur

€ 180,- excl. btw

Medium

5 uur

€ 275,- excl. btw

Large

10 uur

€ 500,- excl. btw

Weten wat ik

voor jou kan doen?

Ik kan mij best voorstellen dat je twijfelt. Welk pakket pakt bij mij? Hoe snel gaan uren op. Bij de veelgestelde vragen, krijg je daar een toelichting op.

 

Daarnaast is het ook mogelijk een het een maand uit te proberen. Een maand lang hou ik de gemaakte uren bij. Na een maand ontvang je van mij een factuur en kun je een gesprek inplannen. Hierin bespreken we met welk pakket we verder gaan. Het uurtarief voor deze proefmaand is €60,- excl. btw. Voor de rest gelden er dezelfde voorwaarden als voor de pakketten.

Laten we dat uitproberen!

Maar wie is nu jouw business supporter?

Goed dat je het vraagt. Mijn naam is Lindsay en de meeste klanten noemen mij ook wel een zakelijk vliegende keep. Maar ik ben natuurlijk meer dan dat. Als ik niet bezig ben met mijn bedrijf runnen kun je mij regelmatig in de sportschool of in het zwembad vinden. Ook kun je mij blij maken met een boek van Loes den Hollander of mij een nieuwe creatieve hobby laten proberen. Oh, en wat de meeste mensen niet verwachten, ik ben een tikkeltje chaotisch, maar ook dat went wel hoor.

 

Nog steeds nieuwsgierig?