Ontspannen ondernemen 3daagse

Categorie:

Ontspannen ondernemen 3-daagse

Maak in 3 dagen een heldere en haalbare planning met veel tijd voor ontspanning voor jezelf én met de lieve mensen om je heen.

Yes, een nieuw jaar vol met nieuwe kansen. Maar ga je dit jaar wel meer ontspanning toelaten of wordt het weer werken, werken, werken? Terwijl je partner alle vrije tijd van de wereld lijkt te hebben.

O nee, dat wordt weer een jaar…

  • Waar je meer werkt dan je lief is. Zonder blikken of blozen werk je meer dan fulltime;
  • Waar je niet het gevoel hebt dat er genoeg tijd is. Je loopt continu achter de feiten aan;
  • Waar je in plaats van echt aan je bedrijf kunt werken alleen maar in je bedrijf aan het werken bent;
  • Waar je overzicht binnen een maand ver te zoeken is;
  • Waar je regelmatig in het weekend je laptop moet openklappen terwijl de rest van de wereld aan het chillen is…

Let’s change that! Na deze 3-daagse heb je een heldere en haalbare planning met heel veel tijd voor ontspanning voor jezelf én met de lieve mensen om je heen.

We gaan:

  • Samen knallen zodat je on track blijft met je doelen én plannen.
  • Een plan maken zodat jij weet hoe je meer kunt ontspannen.

Don’t call it a dream.
Call it a plan.

De chaotische kracht achter Get it together

Ja, dat is toch wel een beetje wie ik ben. Chaotisch, in de zin van tienduizend ideeën hebben en dan niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Je hoeft er simpelweg maar naar te vragen.

Chaos kan alleen ook een uitdaging zijn. Helemaal als je tijd schaars is. Denk aan het gezin wat je hebt, je bedrijf die je naast je baan in loondienst runt, een rijk sociaal leven. Of zoals ik die door een hersenbeschadiging blijvend minder energie heeft.

Al meer dan 15 jaar ben ik bezig met slim werken en hoe je wel fijn kunt werken als alles even anders gaat. Zo presenteerde ik het om in HAVO 4 ondanks drie operaties in dat jaar, zonder onvoldoende over te gaan. Hoewel, misschien dat ik een vijf voor Engels had, want vreemde talen zijn niet helemaal mijn ding.

Mijn missie? Jou laten zien dat je ruimte in je agenda én in je hoofd kan hebben terwijl je ontspannen je doelen haalt.

Wat gaan we doen?

Drie dagen, drie verschillende onderwerpen. Elke ochtend beginnen we om 10.00 uur samen onze dag. Elke dag ligt de focus ergens anders op.

Tijdens dag 1 gaan we het hebben over jouw plan. Wat heb jij dit jaar nodig om je doelen te bereiken?

Dag 2 staat in het teken van overzicht, zodat jij je niet overweldigd voelt door je eigen ambitieuze plannen.

Op dag 3 gaan we het hebben over jouw eigen agenda bepalen: hoe zeg je makkelijker nee? Hoe maak je een fijne weekplanning voor jezelf? En ik vertel je de meest gemaakte fouten.

Het resultaat? Een heldere en haalbare planning met heel veel tijd voor ontspanning voor jezelf én met de lieve mensen om je heen. Let’s get it together!

Veelgestelde vragen

De 3-daagse is helemaal gratis!

Goeie. De challenge zelf duurt 30 minuten per dag (hoewel ik misschien uitloop). Ik zou rekening houden met een uur, zodat je gelijk een uitwerking kan maken. Is gelijk een gouden tip!

Dat kan gebeuren. Ik geloof dat als je er live bij bent, dit het meest waardevol is, maar niks zo veranderlijk als het leven. Elke challenge dag kun je dezelfde dag tot 23.59 uur terugkijken. Wil je het later nog een keer terugkijken? Daarover vertel ik je op dag 3 meer.

Wat maakt dat je twijfelt? Er is namelijk een reden dat je tot hier bent gekomen. Als je na de challenge niks meer van mij wilt weten. Jammer, maar helemaal oké. Mijn Instagramvolgers noemen mijn stories daar al waardevol. Of de gesprekken die ik in de dm met ze heb. Dus wat heb je te verliezen? Vrij weinig toch?