Communicatie masterclass

Communicatie als basisstructuur in je onderneming.

Een klant die je om half elf ‘s avonds nog privé een appje stuurt. Een factuur waarvan de betaling op zich laat wachten. Of een klant die na oplevering vragen blijft stellen en er vanuit gaat dat je deze wel even beantwoord.

 

Hoe los je dat op?

Lindsay Arts - A lott of me - Lotte Geusebroek - foto (6)

Communicatie als structuur
in jouw bedrijf.

Keer op keer blijkt maar weer dat het om communicatie draait. Wat heb jij namelijk afgesproken over bereikbaarheid? Heb je überhaupt wel eens nagedacht over een zakelijk nummer? Ook kan een juridisch fundament helpen bij goede communicatie.

 

Hoe?

 

Dat leg ik je uit tijdens de Communicatie masterclass.

 

In deze ongeveer 2,5 uur durende masterclass gaan we in een kleine groep aan de slag met de uitdagingen op het gebied van communicatie. We kijken samen  naar verschillende situaties en hoe we hier mee om zouden gaan. Daarnaast bestaat de mogelijkheid om een eigen situatie in te brengen.

 

Uiteindelijk loop je de deur uit met een plan van aanpak voor de communicatie in jouw onderneming en weet je wat je kunt doen bij de volgende uitdaging.

Over Get it together:

Lindsay werkt met Get it together als ondernemerscoach voor (startende) ondernemers in Amersfoort en omstreken. Door de mogelijkheid van online communicatie komen haar klanten uit heel het land. Lindsay haar expertise ligt bij communicatie, structuur en planning. Juist deze dingen zijn belangrijk als je een succesvol bedrijf wilt hebben. Op Instagram deelt ze wekelijks een tip die te maken heeft met communicatie.

Samen doe je het niet alleen.

Daarom werken we tijdens de masterclass met elkaar samen. Je hoort dus niet alleen van mij, maar ook van andere ondernemers. De eerstvolgende masterclass is op dinsdag 8 oktober bij Het Eventatelier in Rotterdam. De eerste drie beslissers ontvangen €20,- korting door tijdens het afrekenen de code snellebeslissers