Get it done, together.

Persoonlijk, transparant en communicatie zijn drie belangrijke kernwaarden in Get it together. In alle diensten die Lindsay Arts binnen Get it together aanbiedt kun je deze terugvinden. Als persoonlijk adviseur kun je Lindsay Arts dan ook op verschillende gebieden inzetten. Zo bied ik de mogelijkheid om samen te kijken naar je structuur of ondersteun ik als projectmanager. Dat kan namelijk een behoorlijke uitdaging zijn.

 

Voor overlevers van seksueel geweld bied ik maatwerk aan. Op deze manier kunnen we samen kijken hoe jij de regie weer terug kan nemen. Dit kan op verschillende manieren dus neem gerust contact op.

Get started today

Get it
structured

Het leven kan soms veel van je vragen. De bomen lijken dan in het bos te verdwijnen. Wil jij meer structuur in je leven? Regie over hoe jij het wilt? Dan is Get it structured de tool om jou verder te helpen.

Get it
managed

Het leven is een groot project en dat managen kan soms een hele uitdaging zijn. Wil je niet langer achter de feiten aanlopen? Leren hoe je in control kan zijn? Dan kan Get it managed voor jou de oplossing zijn!

Get it
back

Wanneer je te maken hebt gehad met seksueel geweld voelt het alsof je alle controle kwijt bent. Met Get it back help ik je terug de controle te krijgen. Of dit nu gaat om psychologische hulp, een aanvraag bij het Schadefonds of wel of geen aangifte doen. Alles is bespreekbaar. Zolang jij maar het gevoel hebt dat je terug in controle komt.