Get it structured

Samen doe je het niet alleen.

Planning en structuur. Voor veel ondernemers is het een uitdaging. Zeker op de momenten dat er meer opdrachten of klanten binnenkomen dan verwacht. De werkzaamheden die daar bij horen lukken voor het grootste gedeelte nog wel, maar er is weinig tijd om aan je bedrijf te werken. Laat staan dat je naast jouw onderneming ook een privéleven hebt. Alleen hoe doe je dat? En hoe doen anderen dat eigenlijk?

mastermind, brainstorm, online event, get it together

Wat houdt de Masterclass in?

De masterclasses van Get it together maken het mogelijk om samen te kijken naar een bepaald thema. De focus van de masterclass op structuur/planning, communicatie of projectmanagement. Dit zijn drie van de negen pilaren die Get it together biedt. 

 

Juist in de hectiek van het dagelijks leven is er behoefte aan overzicht. Dit jaar kwamen we er allemaal nog achter hoe plotseling alles kan veranderen. Weer werden we met onze neus op de feiten gedrukt. Ineens kan alles anders zijn. Juist dan is er extra behoefte aan structuur en overzicht.

 

Het is de uitgelezen kans voor jou als je:

  • het gevoel hebt, dat je geen regie hebt;
  • een planning wilt die voor jou werkt;
  • de dingen wilt doen die voor jou van belang zijn;
  • gestructureerd wilt werken;
  • gedeeltelijk vanuit huis werkt;
  • weten hoe je dit kunt communiceren naar anderen.

 

Tijdens de masterclass gaan wij het over al deze punten hebben. Ik ga je niet vertellen hoe je een planning moet maken. Ik ga je wel leren hoe je een planning kan maken die zich aanpast aan jou. Zodat jij overzicht hebt.

Samen doe je het niet alleen.

Maar dat doe ik niet alleen. Per workshop zijn er 7-10 plekken beschikbaar. Get it together staat voor het samen niet alleen doen. Ik ben dan ook ervan overtuigd dat we ook een hoop van elkaar kunnen leren.

P.S. Staat er geen locatie in de buurt bij of is er geen geschikte datum? De masterclass reist heel Nederland door. Blijf op de hoogte van nieuwe data door je via deze link aan te melden.

 

P.P.S. Het kan ook zo zijn dat je liever alleen aan de slag gaat. Met de online masterclass kun je in je eigen tempo de masterclass volgen. Deze schaf je aan voor € € 47,- inclusief gratis template van de planner.