Get (sh)it done

Categorie:
Lindsay-By-Joy-Photography-WEB-8

Get (sh)it done

In 3 maanden samen werken aan de basis van je bedrijf, zodat jij extra vrije tijd hebt.

Yes, je bedrijf loopt! Gefeliciteerd! Of je nu lang onderweg bent, of zelf denkt dat je net komt kijken. Je hebt een bedrijf, dus jij bent ondernemer. En daarmee ook de baas over jouw agenda.

Alleen is niet alles rozengeur en maneschijn…

  • Je klanten komen regelmatig (eigenlijk vaak) met een ad hoc klusje of iets dat spoed is, terwijl jij je laptop wilde afsluiten.
  • Je ‘s avonds op de bank zit en toch nog even de laptop openklapt om je mail te doen.
  • Er is nooit echt tijd om je content te schrijven, dus dat je dit altijd last-minute.
  • Je zou zo graag sneller op je klanten willen reageren, maar ja tijd.
  • En ergens snap je dus niet hoe je ooit hebt kunnen denken dat je als ondernemer zelf je agenda mag bepalen. Dat kan niemand toch?!
Masterclass

Je wilt gewoon op het strand kunnen uitwaaien.

Dus wat houd je tegen als dit op je te wachten staat?

  • Zeeën van vrije tijd, terwijl je business gewoon doorloopt
  • Je inbox opgeruimd en overzichtelijk, zodat je alles kan terugvinden.
  • De vrijheid om spontaan te gaan lunchen met je beste vriendin.
  • De rust om na te denken over je content
  • ‘s Avonds op de bank lekker netflixen, zonder laptop.

De chaotische kracht achter Get it together

Ja, dat is toch wel een beetje wie ik ben. Chaotisch, in de zin van tienduizend ideeën hebben en dan niet alleen voor mezelf, maar ook voor anderen. Je hoeft er simpelweg maar naar te vragen.

Chaos kan alleen ook een uitdaging zijn. Helemaal als je tijd schaars is. Denk aan het gezin wat je hebt, je bedrijf die je naast je baan in loondienst runt, een rijk sociaal leven. Of zoals ik die door een hersenbeschadiging blijvend minder energie heeft.

Al meer dan 15 jaar ben ik bezig met slim werken en hoe je wel fijn kunt werken als alles even anders gaat. Zo presenteerde ik het om in HAVO 4 ondanks drie operaties in dat jaar, zonder onvoldoende over te gaan. Hoewel, misschien dat ik een vijf voor Engels had, want vreemde talen zijn niet helemaal mijn ding.

Mijn missie? Jou laten zien dat je ruimte in je agenda én in je hoofd kan hebben terwijl je ontspannen je doelen haalt.

Lindsay-By-Joy-Photography-WEB-36

Wat kun je verwachten?

Drie maanden lang ben ik jouw business supporter die alles weet over het maken van tijdwinst. Geen vraag is te gek, geen klus teveel. We bouwen samen een sterk overzicht waarin we samen kunnen werken. Denk niet alleen aan je planning, maar dus ook aan je administratie en mailbox of de koppeling tussen bepaalde systemen.

We beginnen met een kick-off die ongeveer 2 uur duurt. Online of op het Hoofdkwartier in Amersfoort. Samen kijken we naar welke lekken er zijn die je nu teveel tijd kosten. En bespreken we een plan van aanpak voor de komende periode.

Vanuit daar hebben we wekelijks kort contact en elke twee weken wat uitgebreider. Samen zorgen we ervoor dat jouw plan van aanpak blijft lopen en zul je dus snel maar zeker tijdwinst gaan maken. Of beter gezegd. Meer vrije tijd hebben.

Heb je al bedacht wat je gaat doen?

FAQ

Heel snel. Nadat je hebt afgerekend ontvang je van mij een mail met een afspraaklink!

De kickoff zelf duurt twee uur, daarnaast kun je rekening houden met een uur, maar dit stemmen we samen af met jouw agenda.

Zeker kan dat. Je kan ook in drie maandelijkse termijnen betalen van € 347,-. De eerste betaling doe je via de shop en voor de andere betalingen stuur ik je een factuur.

In overleg is alles mogelijk! Dus we kijken samen naar wat je het meest nodig hebt en of we daarmee uitkomen. Zaken die ik voor je regel zijn o.a. je mailbox of administratie. Wil jij je welkomstpakketten door mij laten versturen. Daar reken ik een apart bedrag voor vanaf € 15,- per pakket (incl. verzenden).

Heb je geen tijd of wil je hier geen tijd voor maken. Zit een groot verschil tussen natuurlijk. Je hebt gelezen hoeveel tijd het kost, een uurtje per week minder scrollen op Instagram en je bent er!

Geen enkel probleem, hier houden we natuurlijk ook gewoon rekening mee. Tijdens de kickoff bespreken we sowieso de data die we niet kunnen.

Jazeker kan dat. Je kan tegen een lagere prijs het een maand proberen. Mocht het je bevallen, corrigeren we het bedrag met de andere maanden. Extra info vind je hier.

Oeps, dat kan natuurlijk gebeuren. Stuur dan een mailtje naar lindsay@letsgetittogether.nl Help ik je daar verder!