Gratis

Categorie:

Wil je eerst even kijken of ik je tijd waard ben?

Gelijk heb je! Ik bedoel, je komt al tijd te kort, dus waarom ergens tijd in stoppen waarvan je niet zeker weet of je daar ook echt iets uit haalt. Ik kan natuurlijk van alles zeggen, maar hier op deze pagina vind je in elk geval wat ik gratis aanbied en je al even in kan neuzen.

Podcast

Als er iets is wat ik versta onder slim werken is het luisteren van podcasts terwijl je in de auto zit of een klein klusje aan het doen bent. Mijn favoriete moment om een podcast te luisteren? Tijdens het doen van mijn administratie of in de auto. Voor mijn administratie hoef ik niet veel na te denken (dankzij mijn cijferbaas bij Paperdork) en zo doe ik gelijk nieuwe inspiratie op. En in de auto is het een kwestie van je tijd nuttig besteden als je toch onderweg bent.

In Get it together, de podcast deel ik mijn persoonlijke ervaringen, tips over slim werken, verhalen. You name it. Hieronder vind je de meest beluisterde aflevering en in via de knop kom je terecht bij een compleet overzicht, die je ook kan lezen als je dat liever wilt!

Get it done

Elke vrijdag ontvang je van mij gratis en voor niks in je mailbox Get it done, mijn nieuwsbrief met wekelijkse tips en inspiratie voor komende week. Een nieuw product of masterclass wordt hier altijd als eerste gedeeld, met een leuke inschrijfmogelijkheid. Dat verdien je natuurlijk wel als lezer.

Twijfel je nog een beetje of je Get it done wilt ontvangen? Lees dan even verder onder ‘Blog’ en anders kun jij je hieronder inschrijven

Blog

Niet elke blog verschijnt ook als podcast. Denk aan inspirerende boeken die ik heb gelezen, meer uitleg over bepaalde systemen. Of gewoon een leuk verhaal wat ik met jou wil delen. Om het makkelijk te maken staat er bij elk blogartikel hoelang de leestijd ongeveer is. Kun je snel kijken of je hem nu of later leest.

Extra leuk trouwens oude edities van Get it done, worden ook als blogartikel verwerkt!