Huddle

VOOR JOUW ONLINE PROGRAMMA & COMMUNITY

Uurtje factuurtje werken kan heel aantrekkelijk zijn. Je weet immers precies hoeveel je moet werken om een bepaald inkomen te krijgen. Maar wat als je meer wilt. Al snel kom je tot het idee van een online cursus. Een kwestie van de modules uitschrijven, video’s opnemen en een e-book opmaken. Oja, en je moet nog nadenken met welke leeromgeving je gaat werken.

Daar zit je dan…

Online jouw klanten iets leren is booming business. Niet gek dat online leeromgevingen als paddestoelen uit de grond schieten. Welke kies je dan? Get it together  weet het in ieder geval: Huddle

 

Waarom Huddle?

  • Het is gebruiksvriendelijk, na oplevering kun jij hier prima zelf mee aan de slag;
  • De mogelijkheid tot het bouwen van een community voor jouw online programa’s;
  • Een gratis mobiele app, zodat jouw klanten ook onderweg aan de slag kunnen;
  • Je maakt het verkopen van andere online programma’s gemakkelijker.

 

Wees gerust, tijdens onze kennismaking neem ik je door alle mogelijkheden heen zodat we zeker weten dat dit bij jou en je bedrijf past. Maar daar heb ik weinig twijfels over 😉

Klaar om die online cursus te gaan lanceren?

Get it done!

 

Als je geen zin of tijd hebt om jouw leeromgeving te bouwen, laat mij je dan helpen. Jij kan je concentreren op de lancering van jouw cursus en ik zorg ervoor dat deze gebouwd wordt! Als hij helemaal staat gaan we er samen nog een keer doorheen zodat je helemaal wat waar je alles kan vinden.

Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens ons kennismakingsgesprek kun je uitgebreid vertellen wie je bent en wat je wilt gaan doen en leer je mij natuurlijk kennen! Samen bespreken we jouw wensen en deadline.

2. Plan van aanpak

Na ons gesprek ontvang je van mij een samenvatting van ons gesprek en de offerte. Mocht je na aanleiding daarvan vragen hebben, stel ze gerust!

3. Informatie verzamelen

Yeah! We gaan samenwerken. Je ontvang van mij een vragenlijst met alle gegevens die ik nodig heb en je ontvangt de link waar je al het cursusmateriaal kan invoeren.

4. Start bouw

Nu is het tijd dat je qua inrichting van de online leeromgeving achterover kan leunen. Een soort van dan. Deze stap ben ik volop bezig om te zorgen dat alles werkt zoals we besproken hebben.

5. Take a look

Het is tijd om een kijkje te nemen. Je ontvangt van mij een bericht om te kijken naar je leeromgeving. Vervolgens mag je feedback geven die doorgevoerd zal worden.

6. Lancering!

Het is tijd om live te gaan! Alles staat zoals het is. Je krijgt nog een uitgebreide uitleg waar je alles kan vinden en mocht je een support abonnement afsluiten kun je altijd een korte vraag stellen.

Maak vrijblijvend kennis!

Wat mag dat kosten?

HUDDLE BOUWEN

Inhoud: het inrichten van de complete leeromgeving en community platform, inclusief koppeling met je betaalsysteem, twee correctierondes en een uitleg bij oplevering.

 

€ 500,- excl. btw

Heb jij nog geen betaalomgeving op je website? Voor € 250,- excl. btw extra zorgen we ook dat dit er is.

Meest gestelde vragen

Uit hoeveel modules mag mijn online cursus bestaan?

Zoveel je wilt! Het lijkt mij sterk dat je een cursus maakt met 100 modules, dus ik denk dat dit wel goed komt.

Maakt het uit welke content ik aanlever?

Zeker niet. Voor tekstbestanden en e-books komt er een online omgeving waar je alles in kan zetten. Maak je ook gebruik van video? Daar zijn een aantal opties voor die we tijdens ons kennismakingsgesprek bespreken.

Wat als ik een tweede cursus wil lanceren?

Supertof dat je dat gaat doen. Neem dan even contact op en laat weten met welke leeromgeving je nu werkt. Je ontvangt van mij dan een prijs op maat.

Kan ik ook met een ander systeem werken?

Get it together biedt op dit moment alleen de mogelijkheid om jouw online leeromgeving in Huddle te bouwen

Mijn vraag staat er niet tussen...

Dat kan gebeuren. Vul via deze link het formulier in en ik kom op je vraag terug!