Mailblue

GEMAKKELIJK JOUW DIENSTEN VERKOPEN

Als er een vorm van marketing altijd houvast en waarde blijft houden is het e-mailmarketing. De verschillende verhalen heb je hier al over gehoord. Alleen waar begin je? Welk systeem gebruik je? En hoe kan dat vervolgens zichtbaar worden op je website?

 

Klinkt als een tijdrovende klus zo. Het moed zakt je een beetje in de schoenen. Maar wat als het ook kan zonder dat het jou tijd kost?

Let’s get it together!

Wij helpen jou met de opstart van jouw e-mailmarketing. Hiervoor maken we gebruik van Mailblue. We stellen alles voor je in, zorgen dat het ook op je website zichtbaar is. Het enige wat jij hoeft te doen is zorgen dat je een account bij Mailblue hebt.

 

Mocht je voorheen met een ander mailprogramma hebben gewerkt, zorgen wij uiteraard ook voor de export en import van jouw bestaande contactpersonen. Tegen een meerprijs verzorgen wij tevens alle content aan de hand van jouw input.

 

Als alles is ingesteld krijg je van ons een handleiding, zodat je daarna helemaal zelf aan de slag kunt.

Kortom laten we aan de slag gaan!

Hoe gaat dat in zijn werk?

1. Kennismakingsgesprek

Tijdens ons kennismakingsgesprek kun je uitgebreid vertellen wie je bent en wat je wilt gaan doen en leer je mij natuurlijk kennen! Samen bespreken we jouw wensen en deadline.

2. Plan van aanpak

Na ons gesprek ontvang je van mij een samenvatting van ons gesprek en de offerte. Mocht je na aanleiding daarvan vragen hebben, stel ze gerust!

3. Informatie verzamelen

Yeah! We gaan samenwerken. Je ontvang van mij een vragenlijst met alle gegevens die ik nodig heb en je ontvangt de link waar je alle content kan toevoegen. Ook ontvang je van mijn een planning, zodat je weet wat er wanneer moet zijn.

4. Start instellen

Als alle informatie binnen is, gaan we beginnen met instellen. We zorgen voor een koppeling met je website, maar ook dat wanneer je eerder met een ander programma hebt gewerkt, de contacten daaruit worden geïmporteerd.

5. Bouwen funnels

Als alles ingesteld is, gaan we de funnels en bouwen die we besproken hebben. We hebben ook een tussentijds gesprek, waar je tevens al je vragen kan stellen.

6. Overdracht

Yeah! Alles is af en je kan er zelf mee aan de slag. Je ontvangt van mij een handleiding en een video. Zodat je altijd zelf terug kan kijken hoe iets werkt. Wil je dat er blijvend werkzaamheden gedaan worden? In het afsluitende gesprek vertel ik je de mogelijkheden over het support abonnement.

Laten we samen kijken!

Het instellen van Mailblue kan aan de hand van twee pakketten:

Standaard

Inhoud: max. 5 lijsten aanmaken, 1 voorbeeldmail, contacten importeren, koppeling met website, inschrijfformulier, 1 uitgewerkte funnel / automatisering (content schrijven tegen meerprijs), handleiding als naslagwerk.

€395,- excl. btw

Full house

Inhoud: max 10 lijsten opschonen, 3 templates, contactpersonen opschonen, max 3 uitgewerkte funnels (content schrijven tegen meerprijs), nalopen koppeling website, handleiding als naslagwerk.

€ 695,- excl. btw

Extra automatisering? Heb je alles staan, maar wil je toch een automatisering toevoegen? Dat kan! Vraag vrijblijvend meer informatie aan. Vanaf €95,- excl. btw

Dit is precies
wat ik nodig heb!

Twijfel je nog? Of denk je dat je er toch wel een keer tijd voor gaat maken?. Wees dan eerlijk naar jezelf. Wanneer ga je het doen? Ergens een keer is niet genoeg. Elke dag die je uitstelt, laat je klanten door je vingers glippen. Dat is toch niet iets wat je wilt? Laten we gaan knallen, zodat je goud in handen krijgt.