Mijn verhaal

Categorie:

Als je nog maar 75 % energie hebt, moet je wel slim werken. Dus dat deed ik.

De dag die alles veranderde.

Tot ik opstapte om over te steken kan ik alles nog herinneren. Tot het moment dat ik met 80 km/h werd geschept door een bestelbus. Ik werd terug de weg op geslingerd en belande 25 meter verderop aan de andere weghelft. Om een lang verhaal kort te houden, ik heb ongeveer 13 uur in coma gelegen aan de beademing, lag drie dagen op de IC en mijn revalidatie duurde uiteindelijk 2 jaar. Het eerste halfjaar was ik afhankelijk van een rolstoel en rollator. Niet helemaal wat je verwacht als brugpieper.

Sinds 16 november 2005 heb ik Niet-Aangeboren Hersenletsel. Hoewel je niks aan mij ziet is er in de bovenkamer van mij niet alles helemaal in orde (maak ik met enige regelmaat ook de grap ‘ik ben niet goed bij mijn hoofd over’). Het effect ervan is dat ik 75% energie heb in vergelijking met iemand van mijn leeftijd zonder hersenbeschadiging. Maar ik wilde wel naar school, sporten, mijn vrienden zien, uitgaan. Je hoort het al een volle agenda.

Slim werken is tijd kopen door te draaien aan de juiste knoppen.

Sinds mijn twaalfde ben ik op zoek geweest naar het juiste systeem waarmee dit kan. En dit resulteerde dat ik in 2019 Get it together in het leven riep. Juist om andere ondernemers te helpen met slim werken door te draaien aan de juiste knoppen. Door de juiste systemen in te zetten die het voor jou makkelijker maken.

Weg met de onrust en chaos, het is tijd voor overzicht en rust.

Wat je verhaal ook is, ik kan me voorstellen dat je nog genoeg dromen hebt. Ik ben mijn dromen ook nooit verloren. Zo droom ik bijvoorbeeld van een hutje op de hei met mijn vriend (tegen die tijd man #hint). Door nu mijn bedrijf al slim in te richten weet ik dat het kan. Ik weet dat alles kan, zolang jij er maar in gelooft en bereid bent om actie te ondernemen. Mijn rollator had ik uiteindelijk maar een kleine week nodig 😉. Je wilt niet weten hoe veel ik gelopen heb met dat rotding om te zorgen dat ik er zo snel mogelijk vanaf was.

In 2017 startte mijn ondernemersavontuur als storyteller en combineerde ik met mijn studie. Vandaag de dag combineer ik Get it together met een platform dat mijn naam draagt.

Je hoeft je niet ontredderd te voelen. Je hoeft niet te leven met een schuldgevoel richting je sociale leven of je klanten. Laten we samen kijken hoe ik je kan helpen.