Notion Q&A

Categorie:

Notion Q&A

Lekker bezig! Jij bent zelf aan de slag gegaan met Notion! En dat verdient toch wel een compliment, want dat is niet voor iedereen weggelegd. Jij hebt de tijd en energie stopt om Notion je eigen te maken en er een workspace in te zetten die helemaal past bij jouw onderneming. Wellicht heb je er ook wat privézaken in staan, zoals een lijst met boeken die je allemaal wilt lezen of gelezen hebt.

Groot gelijk dat je helemaal blij bent met je workspace. Zou ik ook zijn als ik jou was. Maar ik heb wel een vraag voor je. Wat als je er even niet uitkomt? Dat je op een pagina zit waar je iets wilt aanpassen en je het niet voor elkaar krijgt. Laat staan dat je geen idee hebt hoe je alle updates van Notion kan toepassen op jouw workspace.

Zou het niet fijn zijn als er iemand is die je daarbij kan helpen, zonder dat dit gelijk een halve dag kost?

De Notion Q&A geeft het antwoord op jouw vraag!

In de maandelijkse Notion Q&A krijg jij de mogelijkheid om jouw vraag of vragen te stellen die ik vervolgens zal beantwoorden. Je stuurt wat je wilt weten van te voren in en door middel van Webinargeek zal ik alle vragen beantwoorden. Dat niet alleen ik neem je ook mee in de nieuwste updates van Notion.

Als Notion Ambassadeur, een internationale community bestaande uit ongeveer 250 experts, krijg ik als eerste te horen wat de nieuwste updates zijn en zoek ik natuurlijk voor jou uit hoe je dit kunt inzetten.

Voor elke Notion Q&A is er plek voor max. 15 deelnemers. Kun je er niet live bij zijn? Je ontvangt altijd een link met de replay die je tot 3 maanden terug kan kijken. Ben je er wel live bij kan je een aanvullende vraag in de chat stellen.

Het voordeel van een groep is dat je ook van elkaars vragen kunt leren, of inspiratie kan opdoen. Er is immers zoveel mogelijk met Notion. Wil je liever je vragen 1 op 1 stellen, onderaan deze pagina vind je daar ook een optie voor.

Ik wil bij de Notion Q&A zijn!

Ik weet dat je dit ook zelf kan doen…

Maar als je eerlijk bent, hoeveel tijd kost het je om uit te zoeken hoe je het voor elkaar kan krijgen?

Of laat ik het anders zeggen. Hoeveel frustratie heb jij er voor over om het zelf uit te zoeken? In de Notion Q&A leg ik je uit hoe je dat kan doen, met de replay kun je vervolgens dit stap voor stap in je eigen workspace doen. Dikke kans dat je inplaats van 3 uur zoeken naar het juiste antwoord het veel sneller in je workspace hebt staan.

De investering voor de Notion Q&A (groepsverband) is € 27,- excl. btw. Hoeveel geld kun je verdienen in die 3 uur? Lijkt mij een gemakkelijkere rekensom 😉.

Veel gestelde vragen

Live bij zijn is meemaken, maar ik snap natuurlijk dat er de mogelijkheid is om er niet live bij te zijn. Je ontvangt na afloop altijd een persoonlijke link voor de replay die je vervolgens tot 3 maanden kan terugkijken.

Je ontvangt na aanschaf een mail met een link naar de vragenlijst. Hier kun je maximaal drie vragen invullen. Ik begin met alle eerste vragen te beantwoorden en ga zo verder. Wil je meer vragen stellen, dan raad ik je aan om te kiezen voor een 1 op 1 Q&A.

Zeker kan dat! Je vinkt gewoon aan bij op welke datum je er bij wilt zijn. Elke drie maanden vul ik de datums bij.

Alle Notion Q&A’s beginnen om 11.00 uur.

Je behoudt 3 maanden toegang tot de replay. Om deze reden wordt er na aanschaf geen geld retour gestort.

Dat vind ik tof! Stuur dan even een mailtje naar helpdesk@letsgetittogether.nl En dan help ik je graag vanaf daar verder!

Inspiratie over Notion

#3 Wat kun je nu eigenlijk met Notion?

Notion: hoe kan het jou helpen?