Lindsay Arts

Ik wil het anders. Alleen een idee van hoe ik dit wilde doen? Dat had ik niet. In 2017 startte ik een blog om online mijn verkrachtingsverhaal te vertellen. De struggles, de rollercoaster, de complete chaos deelde ik met mijn lezers. Het was ook de periode waarin ik een depressie had en geen idee had hoe ik ooit mijn leven weer op de rit zou kunnen krijgen.

 

Eind 2019 is dit echter een ander verhaal. Mijn leven is vriendelijk gezegd nog steeds veelzijdig, maar ik weet wel veel beter hoe ik met deze veelzijdigheid kan omgaan. Een kwestie van heel vaak vallen en nog vaker weer opstaan. Heel eerlijk? Makkelijk is het niet altijd, maar te doen is het zeker.

Het zorgde voor balans in de chaos van het leven

Ik kwam tot de ontdekking dat samen sterker maakt. Met mensen mijn verhaal delen. Zorgen dat er meer structuur in mijn leven kwam. Iets doen met de adviezen die ik kreeg. Het zorgde voor balans in de chaos van het leven. Die balans, die gun ik iedereen.

Door vele methodes uit te proberen kwam ik erachter dat er niet één juiste manier is, maar dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden. Samen zoeken we jouw weg naar Rome uit. Samen, want dan sta je sterker dan alleen.

 

Mijn naam is Lindsay Arts: persoonlijk adviseur, schrijver en voorvechter om de positie van mensen te verbeteren die te maken hebben gehad met seksueel geweld. Wil je graag samenwerken, denk je dat ik jou kan helpen of heb je andere vragen?