Behind the scenes

Leuk dat je meer over mij, Lindsay wilt lezen. Vaak is dit de leukste pagina om te lezen, maar de lastigste als je deze moet schrijven. Laat ik gewoon een poging wagen met je vertellen wie ik ben en wat Get it together voor mij betekent. 16 november 2017 schreef ik mij in bij de Kamer van Koophandel als ondernemer. Ik begon als storyteller onder de naam Lindsay’s journey, maar veranderde dit naar twee jaar naar business support onder de naam Get it together. Mijn focusgebieden: structuur, planning en communicatie. Volgens mij zou dit het fundament zijn voor ieder bedrijf. Of je nu een ton omzet draait per jaar of het doet naast een parttimebaan.

 

Niet voor niks schreef ik mij 16 november in als ondernemer. In 2005 veranderde mijn hele leven op deze datum. In één klap. Letterlijk. Ik werd geschept met 80 km/h geschept door een bestelbus. Na twee jaar revalideren, waarin ik onder andere opnieuw moest leren lopen, draaide ik weer mee in het reguliere leven. Alleen wel met blijvende schade. Door een lager energieniveau heb ik geleerd om beter te plannen en meer structuur in mijn leven aan te brengen. En als je dit goed wilt doen, zal je dit moeten communiceren. Zie je de link met mijn bedrijf al?

 

Ondernemen, het leven, het gebeurt met vallen en opstaan. Maar wil is, is een weg. En dat is wat ik met Get it together wil laten zien. Ik geloof namelijk niet dat jij de dupe hoeft te zijn van je eigen succes.  Daar heb je immers hard genoeg voor gewerkt.

 

Dus wanneer spreken wij elkaar?