Lindsay Arts

Ik weet dat het anders kan. Dat structuur, planning en goede communicatielijnen zorgen voor meer overzicht. Voor meer rust. Voor meer energie.

 

16 november 2005 veranderde mijn leven in één klap. Letterlijk. Ik werd op twaalfjarige leeftijd met 80 km/h geschept door een bestelbus. Twee jaar van revalidatie volgde. Niet alleen leerde ik opnieuw lopen. Nu ik minder energie had moest ik leren plannen. Ook ik wilde namelijk naast school een bijbaantje, sporten en uitgaan. En ik wist dat het kon.

 

Waar een wil is,
is een weg.

 

Het gebeurde met vallen en opstaan. Maar inmiddels heb ik 15 jaar ervaring op het gebied van planning en structuur aanbrengen. Ik probeerde allerlei manieren uit en ontwikkelde hieruit mijn eigen methodiek: de 9 Pilaren.

 

Mijn naam is Lindsay Arts, ik ondersteun en coach ondernemers die de dupe dreigen te worden van hun eigen succes. Samen kijken we naar wat jij nodig hebt. Samen doe je het niet alleen.

 

Wil je graag samenwerken, denk je dat ik jou kan helpen of heb je andere vragen?