Slimmer werken

Categorie:

Slimmer werken, maar hoe dan?

Terwijl jouw mailbox volstroomt met vragen van klanten, draait de wasmachine en ben je nog aan het bedenken wat je met het avondeten gaat doen. Eigenlijk zakt je de moed al in de schoenen als je er aan denkt wat je vandaag nog allemaal wilt doen. En dan is het nog maar 10.00 uur. Hoe doen al die ondernemers dat toch?

Als je de eerste taken hebt afgevinkt scroll je even door Facebook. Je ziet de ene naar de andere oproep voorbij komen van een ondernemer die gaat uitbreiden en kandidaten zoekt. ‘Moet dit dan mijn volgende stap zijn?’

Lieve vrouw, stop met twijfelen

Om een goedlopend bedrijf te hebben met een fijn sociaal leven en een gelukkige relatie hoef je niet uit te besteden. Het is niet de oplossing, maar een oplossing. Een oplossing die geld en, zeker in het begin, veel tijd kost. Er zijn genoeg ondernemers die dit hebben, zonder ook maar iets uit te besteden.

Dit is hun geheim

Het gaat niet om veel werken, om 48 uur in een dag stoppen of ‘s avonds toch nog even dat ene dingetje doen. Het gaat om slim werken. Ik beloof je, het is echt makkelijker dan je denkt. Door het inzetten van de juiste systemen kun je zoveel tijdswinst behalen.

Benieuwd hoe?