Strategiesessie

Jij wilt op korte termijn stappen zetten

Lindsay Arts - 24-11-2019 - Foto 4 - A lott of me - Lotte Geusebroek

Heb je behoefte aan meer structuur en overzicht? Heb je een nieuw idee voor je bedrijf, maar geen idee hoe je dit aan moet pakken? Wil je het gebruik van systemen optimaliseren, maar geen idee wat daar allemaal bij komt kijken? Of wil jij je aanbod veranderen en twijfel je hoe je dit op papier gaat zetten?

 

Kortom ben je op zoek naar iemand die met je meekijkt, maar nog geen behoefte aan een heel businesscoachtraject? Dan is de strategiesessie dé oplossing voor jou.

 

Samen doe je het niet alleen.

 

Tijdens de strategiesessie gaan we samen aan de slag met volledige focus op jouw behoeftes.

Onderwerpen:

  • Structuur in je werkweek
  • Het bewaken van grenzen
  • Communicatie
  • Het creëren van een werkcyclus
  • Vanuit huis werken en de uitdagingen die daarbij horen
  • Een weggever opbouwen

De investering is ongeveer 3 uur en bedraagt voor nog 3 plekken € 99,- excl. btw.

Werkwijze:

Voorbereiding

Allereerst plan je een belafspraak in mijn agenda in. Tijdens onze belafspraak leer je mij kennen en bepalen we alvast de richting van ons gesprek. Aan het einde plannen we onze strategiesessie. Vervolgens ontvang je van mij een mail met een vragenlijst en een factuur. Wanneer je de factuur betaald hebt is de afspraak definitief gepland.!

Strategiesessie

De strategiesessie duurt ongeveer 1,5 uur. Dit om onze focus te kunnen behouden. Tijdens de strategiesessie maken we samen een stappenplan om jouw planning te krijgen zoals jij hem zou willen. Op het einde plannen we een vervolgafspraak in.

Na Afloop

Jij kan aan de slag met jouw stappenplan!

Als je ergens vastloopt kun je een mailtje sturen. Na een maand hebben we sowieso contact om te kijken hoe het gaat.

Laten we bellen!

Maar met wie heb ik de strategiesessie?

Ik zou bijna vergeten mezelf voor te stellen. Mijn naam is Lindsay en de meeste klanten noemen mij ook wel een zakelijk vliegende keep. Maar ik ben natuurlijk meer dan dat. Als ik niet bezig ben met mijn bedrijf runnen kun je mij regelmatig in de sportschool of in het zwembad vinden. Ook kun je mij blij maken met een boek van Loes den Hollander of mij een nieuwe creatieve hobby laten proberen. Oh, en wat de meeste mensen niet verwachten, ik ben een tikkeltje chaotisch, maar ook dat went wel hoor.

 

Nog steeds nieuwsgierig?

Ontvang tips & ondernemerslessen in je mailbox!