Get it done, together.

Als ondernemer komt er veel op je af. Je zaak runnen, acquisitie doen, facturen schrijven en dan komt er ook nog een spoedopdracht binnen. Grote kans dat je zo nu en dan met je handen in het haar zit. Maar kan het dan ook anders? 

 

Zeker weten, als persoonlijk adviseur help ik ondernemers op weg naar een agenda die voor hen werkt. Met een balans in werk en privé en niet meer nachtenlang doorwerken, omdat het nodig is. Je ben immers ondernemer geworden, omdat jij jouw werk het leukste vindt wat er is.

Get started today

Get it
structured

Een werkweek als ondernemer kan nogal wisselend voorlopen. Er zijn periodes van veel opdrachten, periodes van minder opdrachten. Of dat je op het punt van een lancering staat en niet goed weet wat je kan verwachten. Door middel van Get it structured breng jij structuur aan in jouw bedrijf. Zodat jouw bedrijf voor jou gaat werken.

Get it
managed

Als ondernemer kun je op projectbasis werken met andere ondernemers. Daarin is het van belang om overzicht te bewaren zodat de deadline van het project geen gevaar loopt. Als projectmanager help ik jullie het overzicht behouden en waak ik ervoor dat het project op tijd afgerond wordt.